Serietävlingar 26-27 januari
avatar

Resultat

På lördagens tävling på Revsundssjön i Nor hade Tom Frank, herrklassen  dagens högsta vikt på knappt 6 kg och på söndagen, på Revsundssjön i Ammer var det Peter Forsberg, även han i herrklassen som var bäst på knappt 3 ,5 kg. Övriga resultat under flik resultat,pimpel.

Totalsegrare blev i de olika klasserna: Herr  Peter Forsberg,Dam Anne Persson,HV Jan Svensson,DV Gunbritt Magnusson, Ä HV Bo Näsén samt  ÄDV Kerstin Göransson.

 

 

 

Det här inlägget postades i Pimpel. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Serietävlingar 26-27 januari

  1. Falubygdens Sportfiskeklubb söker ungdomar med eller utan erfarenhet av pimpelfiske. Vårt yngre damjuniorlag är ännu inte fulltaligt, så tjejer som skulle kunna tänka sig att ställa upp på SM 2014 är välkomna att anmäla sitt intresse. Innan det är dags att aspirera på en svensk- mästartitel, behöver deltagarna kvalificera sig genom att ställa upp på DM nu i år. Innan DM behövs det kanske lite träning. Med början helgen 19-20 januari kör vi det första träningspasset någonstans på Runn. För att tjejerna skall ha lite motstånd söker vi även killar att mäta krafterna med. Beroende på väderlek och deltagarintresse kommer vi att bestämma vilken av dagarna som passar bäst och fortsätta träningslägret helgen 26-27 januari och 2-3 februari. För deltagande i SM krävs medlemskap i Sportfiskarna vilket kostar 165:-. Medlemskap i klubben kostar 50:-. Förutom varma kläder och stövlar är det inte absolut nödvändigt att ha egen fiskeutrustning till att börja med, eftersom klubben och dess medlemmar har grejer att låna ut. Anmälan görs antingen här på bloggen eller till peoliss@hotmail.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*