PÅSKCUPEN 2010 SLUTRESULTAT

Efter vissa besvärligheter med felstavade namn och ibland ”tillägg” i namn som inte datorn kände igen så har jag fått till ett slutresultat i alla fall.

Kan nämnas att 3:an i Damer blev fel tidigare. Kersti O Erikssen från SFK Raufjöringen Norge blev 3:a.

Kersti om du läser detta, maila till mig på   sundsjofiskarna@gmail.com om din adress så fixar vi till det.

Lotta Engwall som vann bland Damerna tog segern i första tävlingen vid  Gällösågen. En Cupledning som hon aldrig släppte. GunBritt Magnusson hade chansen på cupen inför sista tävlingen men lyckades inte hitta nå bra ställe, så Lotta kunde enkelt hålla undan.

Herrarna däremot där var det rena berg & dalbanan. Peter forsberg som jag själv höll som favorit vann vid sågen på 20 kilo och fick en väldigt bra start i cupen men sen blev det ras genom listorna.

Segrare bland herrarna Bengt ”Knöva” Åström tog aldrig nån seger men fiskade jämt utan nån djupdykning i resultatlistan.

Hoppas Dyberg med långa tafsen å fjäderlätt från Köping m.fl kan vara med ett annat år så vi kommer ner i slutpoängen.

Grabbarna från CFC med Fredrik Samuelsson i spetsen (han som legat på höghöjdsläger) kom till Långfredagens tävling vid Gällösågen laddad till tänderna.Men jag tror dom hade drabbats av nåt slags virus eller nåt annat, för bland de 30 bästa hittade vi Bergman på en 4:e plats. Men som tur var kom ju Jesper Dyberg ner senare under påsken å fixade till resultaten till CFC:s fördel med seger i Vikinganappet och 2:a på kvällstävlingen.

Benka.

[iframe http://spreadsheets.google.com/pub?key=tOWOYoXoUpyTeNS7VLd37-w&output=html 600 500]